ANTALYA / MANAVGAT - Ilıca Gülsüm-Ramazan Öz Anadolu Lisesi

Mrt

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞ KAPISINI ARALAYAN ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILI İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ PROGRAMDAN KARELER

Mrt

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA GERONTOLOJİ UZMANI TARAFINDA ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLDİ. MANAVGAT LİSESİ TARİH ÖĞRETMENİ ŞERAFETTİN ŞENOL HOCAMIZ ANTALYANIN FETHİ İLE İLGİLİ SEMİNER VERDİ

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ ANLATAN HEDİYELER ÖĞRETMENLERİMİZE TAKDİM EDİLDİ.

Mrt

OKULUMUZUN DÜZENLEDİĞİ ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİNDE AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDEYDİK. HUKUK, MÜHENDİSLİK, EDEBİYAT VE YABANCI DİLLER BÖLÜMLERİ ÖĞRENCİLERE TANITILDI.

Ock

okullar arası futbol turnuvasında takımımız Şelale Anadolu Lisesini 2-1 yenerek şampiyon olmuştur.

Ock

Öğretmenler Günü

Değerler eğitimi kapsamında huzurevi ziyareti gerçekleştirlidi.

Eyl

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin seminerin ilk günü alınan kararlarla ilgili öğretmenlere bilgi verdi.

Eyl